SSBA workshop 12 november 2024

Vi i SSBA-styrelsen vill engagera fler av våra medlemmar i SSBA för att synas, höras och uppnå mer tillsammans. Vi fortsätter vår tradition med en workshop för att föra samman medlemmar och diskutera strategiskt viktiga frågor inom bildanalysområdet. Detta har visat sig värdefullt, och därför bjuder vi år in till en ny workshop.

Tid: 12 november, kl 09:00-16:00 med förlängning vid deltagande i frivillig middag.

Plats: Hotell Högland, Nässjö (pga relativt lättillgängligt med tåg från de flesta stora universitetsstäderna i Sverige)

Fokus för årets workshop är ”gamla trådar”. Under tidigare internat/workshops har det bubblat upp så mycket bra idéer, varav endast ett fåtal har realiserats. Målet med årets internat är att plocka upp trådar från tidigare internat/workshops och realisera dom i den mån det går. Workshopen ger också möjlighet till att utöka sitt eget nätverk i en trevlig miljö. Tidigare år har vi haft deltagare både från industri och akademi och det hoppas vi på även i år!

Nu letar vi därför efter Dig som vill delta på workshopen och som under det kommande året har möjlighet att lägga några timmar på att realisera de idéer som arbetas fram. Vistelsen på workshopen och resor bekostas av SSBA.

Senaste dag för anmälan är 25:e oktober genom ett mail till ssba@ssba.org.se. Ange namn, affiliering, ev. specialkost och om du vill delta på middagen eller inte.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen för SSBA genom
Amanda Berg, Ordförande