Combitech söker bildbehandlare

Möjliga placeringsorter: Jönköping, Linköping, Kista/Uppsala

Din roll i Combitech På Combitech finns en omfattande kompetens och erfarenhet inom utveckling av inbyggda system. Vi har från denna plattform under de senaste 1-2 åren byggt upp specialisering inom området Machine Vision (Bildbehandling). Vi har haft en stark tillväxt vilket gör att vi nu söker nya medarbetare inom området. Som konsult på Combitech får du möjlighet till en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, där uppdragen kan variera från utveckling av realtidskritiska inbyggda system till PC-applikationer. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Våra kunder finns främst inom industri, försvarsindustri, medtech samt telekom. Vi jobbar både med totalåtaganden vi driver för våra kunders räkning i våra egna lokaler, såväl som att vi agerar kompetenskonsulter i projekt direkt i kundens organisation.

Din kompetens och erfarenhet Vi söker dig som är civilingenjör med inriktning mot bild- och signalbehandling med några års erfarenhet från området, eller du som har en forskarexamen inom området. Vi tror att du förutom teoretiska kunskaper inom bild- och signalbehandlingsområdet även känner dig trygg och van att arbeta med utveckling eller arkitektur för inbyggda system eller hårdvarunära mjukvaruutveckling.

Dina personliga egenskaper För oss är din personlighet en väldigt viktig del. Vi söker dig som är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang och en professionell framtoning. Det är viktigt att du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är inte rädd för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar gärna egna initiativ. Vi tror även att du kan kundrelationer och tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram både stora och små projekt.

Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan – personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Välkommen till Combitech!

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB.

www.combitech.se

Kontaktperson

Anders Åström, Affärsområdeschef Industri

+46 709 891 775

anders.astrom PÅ combitech PUNKT se